Sikafloor® Garage – nyhet för upprustning av garagegolv

I ett garage uppstår det lätt märken på golvet från däcken på din bil, motorcykel eller cykel.

Med en golvbeläggning går det lätt och enkelt att estetiskt förbättra ett vanligt trist garagegolv. Nya skyddande Sikafloor Garage förbättrar inte bara utseendet på golvet, utan gör golvet mer lättstädat så att fläckar och däckmärken lätt kan städas bort.

– God mekanisk slitstyrka

– God kemisk resistens

-Vattentät

-Lättstädad

-Enkel att applicera

– Luktfri

Dubbel garage

Att underhålla ditt garagegolv på lång sikt är lätt eftersom Sikafloor Garage ger skydd mot yttre påverkan. Golvet kan utsättas för normal till medeltung mekanisk belastning och kemiska påfrestningar, vilket gör Sikafloor Garage till det rätta valet för ett garage.

I alla privata hus, finns det områden där ett golv ska vara extra tåligt och samtidigt estetiskt tilltalande. Sikafloor Garage används ofta till tvättstugor, källare, korridorer, växthus och skjul eller verktygsrum. Den starka beläggningen klarar av koncentrerade laster såsom maskinfötter eller hyllben och även föroreningar av fordonsolja eller kemiska produkter. Den kan appliceras på betong, cement, golv, sandade ytor eller epoxi.

Med en enkel applicering kan både proffs och Gör-Det-Självare förbättra sitt befintliga golv. Produkten är luktfri och snabbhärdande, vilket gör den till en idealisk skyddsbeläggning för inomhusbruk. Den är lätt att applicera – du behöver bara en mixer för att blanda och en medelhög roller för att applicera Sikafloor Garage.

Sikafloor Garage uppfyller alla hälso- och miljöregler för europeiska standarder så som Emissionsklass M1 och EC 1 Plus för bästa inomhusmiljö.

Sikafloor Garage säljs via byggvaruhus och är främst avsedd för Gör-Det-Självare.